20.10.2019 10:05
Navigation
Latest Articles
· Ratamaksun maksaneet...
· SSG Summer Match 201...
· SSG Speed Shotgun - ...
· SSG Summer Match 201...
· SSG Summer Match 201...
Random photos
 (Album: 2006 Padasjoen pamaus)
Events
<< October 2019 >>
Mo Tu We Th Fr Sa Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
View Thread
www.ssgpractical.fi » ssgpractical.org » Ylläpito
 Print Thread
Rekisteri- ja tietosuojaseloste
Jukka Kilpio
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on ssgpractical.fi:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 02.05.2018. Viimeisin muutos 24.03.2019.


1. Rekisterinpitäjä

Sibbo Skyttegille Rf - Practical jaosto
Ampumaradantie 105
04130 Sipoo

Yhdistysrekisteritunnus: 83.161
Y-tunnus: 0659199-9


2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Jukka Kilpiö
jukka.kilpio(ät)ssgpractical.fi


3. Rekisterin nimi

www.ssgpractical.fi verkkopalvelun käyttäjärekisteri.


4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisteröidyn suostumus.
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on www.ssgpractical.fi sivuston ylläpitoon liittyvät toimenpiteet, jota varten henkilötiedot on kerätty.
Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.


5. Rekisterin tietosisältö

www.ssgpractical.fi -keskustelufoorumin jäsenrekisteri sisältää seuraavat rekisteröityneeseen liittyvät tiedot, jotka rekisteröitynyt ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä: nimimerkki ja sähköposti. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä voi halutessaan liittää profiiliinsa seuraavat tiedot: ICQ-numero, AIM ID, MSN Messenger, Yahoo Messenger, kotisivun osoite, paikkakunta ja syntymäpäivä. www.ssgpractical.fi -verkkopalvelun lokitietoihin tallentuu tiedot kirjautumisista ja täytetyistä sisällöistä. Keskustelualueelle sääntöjen rikkomisesta porttikiellon saaneet nimimerkit listataan ylläpidon tietojärjestelmään ja poistetaan porttikiellon päättymisen jälkeen. Täytettyjen lomakkeiden ja keskustelualueella lähetettyjen viestien IP-osoite tallentuu automaattisesti järjestelmään. Loki- tai sisältötiedot ovat ylläpidon nähtävissä. Katso myös käyttöehdot.

www.ssgpractical.fi palveluissa annettuja tietoja säilytetään pääsääntöisesti niin pitkään, kunnes rekisteröitynyt poistaa itse tai pyytää ylläpidolta omien tietojensa poistamista.


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri kootaan sähköisten lomakkeiden tiedoista, jotka www.ssgpractical.fi verkkopalveluun rekisteröitynyt käyttäjä antaa itse. IP-osoite tallentuu automaattisesti järjestelmään.


7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Verkkopalvelimilla säilytettävien rekisteritietojen tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden toimenkuvaan se kuuluu.


9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja korjata mahdolliset virheelliset tai puutteelliset tiedot. www.ssgpractical.fi verkkopalveluun rekisteröitynyt näkee itsestään tallennetut tiedot omasta profiilistaan ja voi tarvittaessa muokata tietojaan.

Mikäli henkilö haluaa ylläpidon tarkistavan hänestä tallennetut tiedot tai vaatii niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.


10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).
Edited by Jukka Kilpio on 25.03.19 00:33
Lorem ipsum dolor sit amet
 
http://www.toiminta-ampujat.fi
Jump to Forum:
Login
Username

Password



Forgotten your password?
Request a new one here.
11,912,800 unique visits